sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Viikonloppu jona en tehnyt mitään, paitsi että tein. Töitä. Kävin myös liikkumassa, siinä vaiheessa kun tunnilla otetaan se rentoutus kohta ja ohjaaja sanoo, nyt tyhjennä mielesi kaikesta. Ei onnistu. Jos en muuta tee niin mietin, että mitä jos se lamppu rojahtaa alas just nyt, että onkohan se kunnon pulteilla kiinni. Hengittele siinä nyt sitten ja tyhjennä päätä.
Ja kävin vähän shoppailemassa, ihan vähän vain siis. Tunnin sain shoppailla. Voitteko uskoa, että tunnissakin saa aika paljon rahaa kulumaan. Minä voin. 
Niin ja, minä joka en juo kovin paljoa kahvia, olen vissisti hankkimassa addiktiota siitäkin aineesta. Tänään piti ihan kahvilla käydä tuolla kylillä. Ja toinen juttu, en juo, enkä tykkää punaviinistä. Eilen kuitenkin iltasella käväisin mitään tekemättömän viikonlopun kunniaksi ystäväisen luona katsomassa leffan Belgiasta. Lähden muuten sinne vielä joskus lomalle, sen verran nättejä kuvia oli leffassa. Mutta siis, juotiin kuitenkin pullo jotain, no ihan kohtuu juotavaa punaviiniä, hyh. Ehkä alan oppimaan ja olen kymmenen vuoden päästä kultivoitunut naisihminen viineineni ja maisemallisesti kauniineni leffoineni. Ja sitten vielä tein vähän lisää töitäkin. Tästä on hyvä aloittaa taas uusi viikko.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti