torstai 24. marraskuuta 2011

Kylmä kahvi kaunistaa

Eikö niin?!?! Olen pikkuhiljaa tulossa kahvi addiktiksi. Nyt jo menee alas kylmä kahvi. Mutta vielä en kuitenkaan hanki kotiin kahvinkeitinsä, siihen tilaan en kyllä itseäni päästä.  Vääjäämättä joka toinen kerta unohdan juoda kahvini lämpimänä, ja sitten huomaan hörppiväni sitä kylmänä. Eikä se edes ole pahaa, useimmiten. Muistan jostakin mummon sanomana, että kylmä kahvi kaunistaa, joten, ei tämä huono asia voi olla.

Minä olen ihan fiiliksissä ja hymyssä koko tyttö. Odotan tulevaa reissua niin kovasti. Näen yhden ystävän pitkästä pitkästä aikaan ja pääsen hengailemaan Pariisiin. Joskus unelma oli päästä opiskelemaan Paris-Sorbonnen yliopistoon. Mutta ikinä tieni ei sinne vienyt, ja nyt ehkä olen liian vanha siihen. Nyt kun ehkä taas olisin valmis lähtemään jonnekin. Mutta kuitenkin, yksi unelma toteutuu. Pääsen sinne minne olen aina halunnut. Nyt ei enää tarvitse lukea mummin isoja kirjoja vuodelta 74 Pariisista ja unelmoida.

Muutenkin luulen, että loppuvuosi on ihan hyvää aikaa. Saan opiskeluissani ison rupeaman valmiiksi, muutama tentti på svenska ja muutama suuri nörttitehtävä tehdä ja voin ottaa joulun ajan ihan rennosti. Vaikka paljon on vielä tehtävää, niin puolivälin etappi on kohta ohitettu. Ehkä minusta joskus tulee valmista tässä projektissa. Vaikka joskus näyttää ettei minusta tule valmista missään, mutta pääasia on että opin,  uusia asioita maailmasta, itsestäni ja muista.




p.s. olen näköjään onnistuneesti hukannut blogilistani sivun laidasta kun muutin ulkonäköä..pitää tutkia asiaa.

2 kommenttia:

  1. Haalea kahvi, siis sellainen joka on kuitenkin ollut alunperin kuumaa on ihan hyvää :) Sensijaan haalea kahvi suoraan keittimestä on miltei yhtä järkyttävää kuin liian laiha kahvi josta tulee jostain syystä fyysisestikkin huono olo. Jos et halua keitintä niin hommaa murukahvia tai pressopannu.

    Nimimerkillä täysi kahviaddikti jolle maistuu niin pressopannulla tehty, perinteinen pannukahvi, tavallisen suodatinkahvi, murukahvi ja espresso tai americano eli espressoa ja tulikuumaa vettä sekoitettuna. Kunhan vain on tarpeeksi vahvaa ja sokeria on saatavilla :)

    VastaaPoista
  2. Juu, just sellaista kuppiin jäähtynyttä kahvia siis olen hörpiskellyt kerran jos toisenkin, tuota pannuun jäähtynyttä en edes halua kokeilla :). Ja kahvia aina maidon kera, ei sokeria.

    Siis mullahan on pressopannu, näköjään, se vaan on käytössä teepannuna :)

    VastaaPoista