keskiviikko 24. elokuuta 2011

Punaiset kengät

Jokainen tyttö tarvitsee punaiset kengät, punaiset korkokengät. Tänään vain tuntui siltä, että punaiset kengät ratkaisevat kaikki ongelmani, joten ne hankittiin. Tiedä sitten, mitä tapahtuu, mutta kerrankin tein niinkuin vaisto kertoi. Ostin myös kirsikan tuoksuista ja väristä huulirasvaa, kun punaa huulet, tuntuu heti rohkeammalta. Keveämmältä hymyillä.

Aamu oli kiukkua täynnä, en osaa nukkua enää. Lomalla pilasin itseni. Totuin nukkumaan niin, että aina oli joku vartioimassa untani. En nukkunut yhtään yötä yksin ja nyt kun olen palannut arkeen, ei enää kukaan nuku kanssani ja minulla on hankalaa. Kieriskelen sängyllä ja mietin liikaa asioita, jotka ovat jo järjestyksessä, mutta kuitenkin joita suunnittelen kokoajan.
Minulle soitettiin, kaikki peikonpoikaseni olivat kärttyisiä ja kiukkusia tänään. Ehkä tuulet eivät vain ole tänään meille otollisia. Toivottavasti huomenna ne kääntyvät meidän puolelle.

Tänään etsin kynttilälyhdytkin esille, on jotenkin haikeaakin vähän. Ehkä tästä alkaa uusi, joku. En sanoisi, että elämä. En minä halua eilistä unohtaa, haluan vain muutosta hieman tähän nykyiseen tilaan, en vain oikein osaa sanoa mitä, jotain.
Sanonpa tai oikeastaan kirjoitan, vain, että lattialla makailu, musiikin kuuntelu ja kynttilänvalon heijastusten katseleminen on aikas mukavaa, ehkä mukavampaa se olisi toisen kanssa, mutta ei tässäkään mitään vikaa ole.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti