sunnuntai 21. elokuuta 2011

En saanut tehtyä..

koko viikonloppuna sitä mitä piti. Mutta teinkin paljon muuta. Kirjoitin kortteja, jotka vien huomenna postiin, kaikille ihanille ihmisille. Rakastan saada kortteja ja oikeita kirjeitä. Joskus mietin, että olisi ihanaa jos olisi joku oikea kirjekaverikin. Jos saat pian kortin, olet minun ihana.
Olen nukkunut, nukkunut ja nukkunut. Käynyt jumpassa, kumpanakin päivänä kahden tunnin rääkki, mutta minä hymyilen(tuskasta). Sekä tehnyt jotain, jota ei olisi pitänyt. Mutta hei, aina ei voi pitää hyvistä päätöksistä kiinni, eihän. Enkä minäkään täydellinen ole.
Istunut eräässä puistossa kahvilla itseni kanssa tovin jos toisenkin. Käynyt keskustelun vanhemman herrasmiehen kanssa mustien vaatteiden kuumuusvaikutuksesta aurinkoisella ilmalla. Hymyillyt nätistä. Ihastellut kuinka viereisen pöydän miehellä oli ihanan keltainen paita ja siihen täydellisesti sopivat kengännauhat. Juonut kahvia. Olen alkanut pitää kahvista ja kardemummasta.
Syönyt irlantilaista suklaata, juonut norjalaista mehua ja ikävöinyt Islantiin. Ja päättänyt, että kysyvä ei tieltä eksy, vaikka pusikkojen kautta mentäisiinkin ja vaikka vastaus ei ole se mitä haluat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti