lauantai 3. joulukuuta 2011

Hyvää yötä ja huomenta

En tiedä mikä siinä on, mutta on jotenkin iltaisin tai no öisin mukavampaa mennä nukkumaan kun on jollekulle muulle ihmiselle toivottanut hyvää yötä ja joku on toivottanut sinulle. Tulee melkein tunne, että hei, en olekaan ihan yksin ja mieli on parempi. Harvoin tällaisella sinkulla on ketään siinä vieressä toivottamassa kauniita unia, mutta onneksi on olemassa niitä ystäviä ja läheisiä, jotka ovat joko puhelimen tai vaikka jonkun muun mesen, fb.n tai no minkä vaan kautta olemassa sinulle.
Ja mikä on mukavampaa kuin herätä siihen, että ystävä vaikka soittaa ja toivottaa hyvää huomenta ja sanoo, voitko siirtää nätin peppusi tänne alaovelle avaamaan oven. Se on sitä ystävyyttä, jolloin ei voi olla edes vihainen, että klo on just ennen kasia lauantaiaamuna, tekis mieli nukkua ja olokaan ei ole edellisillan juhlinnan jälkeen ehkä kaikkein mainioin. Mutta kaiken saa anteeki sillä, että tuo tullessaan suklaata ja vielä vie toisen syömäänkin.
Joskus nämä päivät vain ovat hyviä, vaikka välillä tuntuu, että mikään ei ikinä onnistu.

Ja koska huomenna saan siivet, olen fiilistellyt tätä päivää Amelie-leffan soundtrackilla.


1 kommentti:

  1. Tuo mitä kirjoitit on niin totta. Erottuani ja muuttaessa yksin asumaan minulla kesti kauan rauhoittua nukkumaan, kun kukaan ei ollut toivottanut minulle hyvää yötä. Nyt siihen on jo toki sopeutunut, mutta unet tuntuvat paremmalta kun joku on sanonut hyvänyön toivotukset.

    Hyvä kipale. :)

    VastaaPoista