sunnuntai 2. joulukuuta 2012

haaste

Mietin kaksi, tai ehkä kolmekin kertaa, että onkohan minusta mitään haasteita vastaanottamaan ja toteuttamaan. Minä kun en ole mikään sellainen oikea kirjoittaja, vielä vähemmän valokuvaajakaan. Eikä tämä tarinalaatikko ole ikinä sisältänyt yhtäkään valokuvaa. Silti päätin, että voisin yrittää ja tehdä tästä haasteesta siten omani, omalla tavallani siis toteutettuna. Enemmän sanallisesti kuin muuten, tai no mitä nyt keksinkään.

Tämä haaste on siis Riikan blogista.


 
p.s. ei sen varmaan ole väliä, jos aloittaa heti kerralla muutaman päivän jo myöhässä. Eikös se mene niin, et parempi myöhään kun ei milloinkaan.



2 kommenttia:

  1. Hyvä! Ei haittaa, että aloittaa myöhässä. Minäkin aloitin ja kuten sanoin, tarkoitus on innostaa ei pakottaa. Kiva, että innostutte mukaan, vaikka en edes tajunnut haastaa muita kuin itseni. Kuvakin on lainattu.

    Ja totta kai olet oikea kirjoittaja! Miten niin et olisi?

    VastaaPoista
  2. Lähinnä minäkin mietin itse itseni haastamista tähän haaste ideaan, minkä nappasin sinulta. Että keksinkö muka aiheista jotain kirjoittamista ja joka päivä, mutta toisaalta, tuleepa vähän erilaisempaa pohtimista, kun on tavallaan aihe valmiina. Jännää, saas nähdä miten käy.

    Niin, ehkä minäkin olen sitten oikea kirjoittaja. Jotenkin vain miellän oikeat sellaisiksi, jotka kirjoittavat paljon, kirjoja, kolumneja, artikkeleita, haaveilevat kirjailijan urasta, runoilevat, täyttävät laatikkonsa ja kovalevynsä teksteillään...Minä kun kirjoitan vain itseäni auki blogiin :)

    VastaaPoista