tiistai 8. maaliskuuta 2011

Merkittäviä päiviä

Mietin että, olenkohan huono ihminen, en nimittäin muista merkittäviä päiviä. En pysty muistamaan mikä päivä oli kun tapasin ihmisiäni, rakkaimpiani. Muistan sen tunteen ja tilanteen, mutta en pysty tietämään oliko 25.7 vai 11.11 tai että, oliko tiistai vai perjantai.
En muista syntymäpäiviä, vuosipäiviä, unohdin ystävänpäiväkin, saati sitten sen että, tänään on naistenpäivä. Miksi me edes vietämme naistenpäivää. Onko miehilläkin oma päivänsä, apua, pitääkö yrittää muistaa ostaa miehilleni kukkia silloin. Tämä on kestämätöntä.

Jokaisellahan on oma logiikka muistamiseen?!?! Minullakin omani, joka toimii ja ei toimi. Syntymäpäivien kohdalla olen määritellyt jokaiselle ihmiselleni 3 syntymäpäivää, ne ovat aina siinä kuussa kun kyseinen henkilö on syntynyt. Lähetän onnittelut sille päivälle mikä tuntuu sillä hetkellä sopivalta. Tiedän, ei järjen hiventä, mutta ainakin yritän parhaani.
Muutenkin mietin että, miksi pitää onnittelut ja muistamiset sitoa tiettyihin päiviin. On kauniimpaa saada yllätyksenä viesti/muistaminen ihmiseltä jonka mieleen olet tullut juuri sillä hetkellä, silloin tietää ettet ole velvollisuus, vaan olit hetken hänen mielessä keskellä arkea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti