perjantai 28. tammikuuta 2011

Toiveita

Mietin, että jos saisin yhden toiveen, minkä ikinä haluan ja se toteutuisi, mitä se olisi. Toivoisinko päävoittoa lotossa, silloin kaikki rahallinen huoli olisi minulta ja läheisiltäni pois. Vai toivoisinko ikuista rakkautta, että minulla olisi lähellä ihminen, jonka kanssa voisin jakaa elämäni, joka jaksaisi minun oikkuni ja jonka oikut minä kestäisin. Vai tahtoisinko maailmaan rauhaa, ettei enää missään kukaan olisi paha toiselle, tai toivoisinko, että lopettaisimme tuhoamasta maailmaamme, lopettaisimme elämästä niin etteivät eläimet kuolisi sukupuuttoon ja maapallo saastuisi.. Vai toivoisinko vain itselleni edes yhden hyvän hetken, kauniin hetken jota voisin vaalia loputtomiin.
Olisi vaikea päättää mitä yhdellä toivomuksella tekisin, ehkä olisin niin raadollinen, että kuitenkin toivoisin sen lottovoiton, rämmitäisiin muuten sitten tämä elämä miten parhaaksi osattaisiin.
Nyt kuitenkin toivon jokaiselle, myös itselleni hyvää viikonloppua, paljon halauksia, mukavia ihmisiä, suukkoja, kädestä pitämistä, kaupungilla kiertelyä, kahvilla käyntejä, pienten ihmisten tapaamisia..kaikkea mukavaa mistä kukin pitää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti