sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Se suhisiva sssssssunnuntai on hyvä päivä...

Aamu alkoi hyvin, vaikka yö menikin valvoessa. Mitä kaikkea höpöä se ihmislapsen päähän aina juolahtaakin, yöllä tuli mietittyä kaikenlaista.
Eilen oli kivaa, oltiin halloween juhlissa, ilman pukuakaan minua ei tuntenut monikaan, mikä toisaalta oli hyvä ja toisaalta, no hankalaa. Meno oli kuitenkin mainiota. Tanssittiin ja juteltiin tyttöjen ja poikien kanssa. Voihan hymy, se vaalea, se oli komea ja kiva.

Mutta tähän päivään, aamulla, kun sain vihdoin silmä auki, lähdin ulos seikkailemaan metsään peikonpojan kanssa. Melkein parisen tuntia tutkittiin kuulaassa säässä metsän ihmeitä, ojassa asuva peikko ja näkki meitä vähän pelotti, mutta rohkeasti selvisimme niistäkin. Hukattiin koirakin mutta onneksi se löytää kotiin yksinäänkin. Melkoista menoa siis.

Loppupäivä onkin mennyt yhdessä puuhaten ja kokkaillen. Tein ehkä vähään aikaan hyvintä ruokaa ikinä ja pullaakin joku täällä leipoi, en minä. Kävin vielä loman viimeisen sunnuntain kunniaksi kavereiden kanssa mummobingossa, se on huippua. Mitään en voittanut, mutta sehän menee niin jos ei peleissä onnea, niin sitä enemmän rakkaudessa. Tähän uskon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti